Mere om os

Teleskopguide.dk er din uafhængige online guide til at finde de bedste teleskoper og lære mere om rummet. Vi stræber efter at være helt objektive, så du kan træffe den rigtige beslutning, når du skal købe teleskop og tilbehør.

Vores team består af flere eksperter indenfor teleskoper og rummet. Vi har mange års erfaring med at lave online “bedst i test”-guides. Vi har derfor en god forståelse for, hvad du som forbruger leder efter — og har brug for i form af tips og gode råd.

Vores ambition og vision er, at alle, som leder efter de bedste teleskoper, skal kunne finde al den information, de behøver for at kunne træffe en velovervejet beslutning.

Sådan tester vi de bedste teleskoper

Hvordan finder man det bedste teleskop? Hvordan har vi båret os ad?

Der har været talrige reelle tests af de modeller, som findes på markedet. Det, vi gjorde var, at vi gennemgik alle disse tests én for én.

Vi har gennemgået alle bedømmelser for at finde ud af, hvilket teleskop andre synes er det bedste. Herefter har vi udvalgt de modeller, der kan anses som topkandidater indenfor forskellige kategorier såsom bedste teleskop for nybegyndere og bedste professionelle model.

Sidenhen har vi testet disse modeller mere dybdegående for at kunne kåre en vinder i hver kategori. Disse tests opdateres løbende efterhånden som der dukker nye modeller og varianter op på markedet.

Sådan tjener vi penge

Teleskopguide.dk er uafhængigt, og sådan vil det blive ved med at være. Men hvordan tjener vi så penge?

Svaret er, at vi finansierer denne tjeneste gennem såkaldt affiliate marketing.

Det betyder, at vi får kommission på eventuelle salg, som finder sted efter at du eller en anden besøgende klikker på et link, og derefter køber et teleskop hos en af forhandlerne.

Som kunde betaler du hverken mere eller mindre for dit teleskop. Prisen er nøjagtigt den samme som den havde været, hvis du var gået direkte til en af butikkerne. Det er forhandleren, der står for kommissionen og den tages fra deres markedsføringsbudget. De betaler os i stedet for eksempelvis at annoncere online eller i dagspressen.

Er vi så ikke afhængige af disse samarbejdspartnere og dermed partiske? Nej, slet ikke. For det første baserer vi vores tips på forskellige, uafhængige tests som allerede er blevet udført. For det andet sælger hver forhandler mange forskellige modeller. Det er så op til os at vælge præcis hvilken model, vi vil anbefale.

Du kan altså se det som en win-win situation. Du får uafhængige tips og anmeldelser fra forskellige tests. Til gengæld modtager vi en lille kompensation, hvis du bestemmer dig for at handle.

Forfatter og ekspert

Til at hjælpe os med at skrive teksterne har vi Hans Lindblom, som er ekspert indenfor astronomi og teleskoper. Han har udviklet solide kompetencer både fagligt og privat. Driften af hjemmesiden administreres af virksomheden

Driften av sajten sköts av företaget Webpartners Sweden AB.